Als het gaat vriezen... dan vind je hier de meest actuele informatie

Akersloot, 6 februari  2021       Beste Dorpsbewoners, schaatsliefhebbers,

Tot onze grote spijt kunnen wij de landijsbaan niet openen dit seizoen.

Door de strenge ons opgelegde Coronamaatregelen en het handhaven hiervan hebben wij dit besloten. Wij beschikken over onvoldoende mensen en tijd om dit in goede banen te leiden.

Mochten we wel op de schaats komen dan kunt u natuurlijk op eigen houtje een tochtje maken in

de polders rond Akersloot.

Wel zullen wij proberen een mooie route sneeuwvrij te maken als dit nodig mocht zijn.

Dan willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om de leden en alle anderen die ons gesteund hebben hiervoor hartelijk te danken. Met name ook voor het indienen van uw stemmen via de Rabobank Clubkas actie. Onze dank is groot!

Ook door de Corona maatregelen ging het jeugdschaatsen bijna helemaal niet door, maar door een nieuwe indeling kon het toch gebeuren, echter helaas voor 4x! De andere 4 weken hebben we besloten de kids te leren Mountainbiken! En dat doe je niet zomaar op ons mooie, maar vooral technische circuit in Akersloot. Hiervoor hebben we de hulp ingeroepen van MTB parcourbeheerder Ton Kramer en zijn mannen! De kinderen zijn dolenthousiast en wij dus ook. Zo hebben we toch nog een leuk seizoen!

Namens bestuur ijsclub Akersloot.

Ben van Diepen

Klik hier om een titel toe te voegen

Klik hier om te beginnen met bewerken. Het video-en-tekstblok is ideaal voor beschrijvingen van je bedrijf, producten of diensten. Dubbelklik op de rechter video om hem te wijzigen.