IJsclub Akersloot

Het schaatsen met leden was 29 oktober jl. een succes!


Volgende keer :  10 december 2021 . Deze kan helaas door de Corona maatregelen niet doorgaan! 

 

Activiteiten 2021-2022

Voor het jeugdschaatsen kun je je kind al aanmelden via de pagina Jeugdschaatsen. Als je zelfs 2x wil schaatsen kan dat naast de zaterdagochtend ook op de woensdagmiddag van 16.30 -17.30 uur  op de ijsbaan. Je kunt op de woensdag evt. met je ouder(s) lessen. Je moet dan beide een abonnement afnemen. Voor het hele seizoen is dat 65 euro p.p.. Opgeven via het formulier op het tabblad jeugdschaatsen. Op de woe.middag is er een trainer van de schaatsfederatie op de baan. Meld bij aanmelding of het voor zaterdag of woensdag is. Het verschil tussen de woensdag en zaterdag is dat je op woensdag met andere kinderen uit de regio schaatst. Op zaterdag krijg je les gegeven door de trainers van ijsclub Akersloot aan alleen Akerslootse basisschoolkinderen. Het jeugdschaatsen op zaterdagochtend is alleen voor de kids, niet voor ouders. Vragen?; stel ze via het formulier op de pagina Jeugdschaatsen!


Schaatsen met leden!

Afgelopen 29 oktober 2021 hadden we de eerste keer Schaatsen met leden. Het was druilerig weer én behoorlijk warm om te schaatsen maar dat hield de 27 deelnemers niet van gaan! Het was een prima opkomst en erg gezellig! Toevallig was het ook een buffelavond waar iedereen aan mee kan doen. De volgende keer is Schaatsen met leden op 10 december 2021 maar deze kan helaas ivm Coronamaatregelen niet doorgaan. 


ALV

8 december willen we onze  ALV houden. Dit is een belangrijke omdat het gaat over een grote verandering en misschien wel over de voortgang van onze club. Willen jullie je via de mail : [email protected] aanmelden voor de ALV. Je krijgt dan tegen die tijd te horen waar de vergadering is. Ook de ALV is wegens Corona maatregelen afgelast. 

IJsclub Akersloot 

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 8 januari Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan.      We hopen natuurlijk dat er een strenge winter komt zodat we weer op onze eigen landijsbaan kunnen schaatsen! Hou de site in de gaten....