Activiteiten 2021-2022

Voor het jeugdschaatsen kun je je kind al aanmelden via de pagina Jeugdschaatsen. Als je zelfs 2x wil schaatsen kan dan op de zaterdagochtend en op de woensdagmiddag van 16.30 -17.30 uur les op de ijsbaan. Je kunt dan ook met je ouder(s) lessen. Je moet dan beide een abonnement afnemen. Voor het hele seizoen is dat 65 euro p.p.. Opgeven via het formulier op het tabblad jeugdschaatsen. Op de woe.middag is er een trainer van de schaatsfederatie op de baan. Meld bij aanmelding of het voor zaterdag of woensdag is. Het verschil tussen de woensdag en zaterdag is dat je op woensdag met andere kinderen uit de regio schaatst. Op zaterdag krijg je les gegeven door de trainers van ijsclub Akersloot aan alleen Akerslootse basisschoolkinderen. Het jeugdschaatsen op zaterdagochtend is alleen voor de kids, niet voor ouders. Vragen?; stel ze via het formulier op de pagina Jeugdschaatsen!

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 8 januari Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan.