Activiteiten 2020-2021

Voor het jeugdschaatsen kun je je kind al aanmelden via de pagina Jeugdschaatsen. Dit jaar is er ook op woensdagmiddag van 16.30 -17.30 uur les op de ijsbaan. Dit is ook voor ouders! opgeven via het formulier op het tabblad jeugdschaatsen. Op de woe.middag is er een trainer van de schaatsfederatie op de baan. Meld bij aanmelding of het voor zaterdag of woensdag is. Het verschil tussen de woensdag en zaterdag is dat je op woensdag met andere kinderen uit de regio schaatst. Op zaterdag krijg je les gegeven door de trainers van ijsclub Akersloot aan alleen Akerslootse basisschoolkinderen. Het jeugdschaatsen op zaterdagochtend is alleen voor de kids, niet voor ouders. Vragen; vraag het via het formulier op de pagina Jeugdschaatsen!

IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2020-2021 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 2 januari Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan.         Je kan je niet meer aanmelden voor het jeugdschaatsen.

Het jeugdschaatsseizoen in volle gang. Onderstaande foto's geven een kleine impressie van de laatste lessen waaronder een ouder-kind schaatsles!!

11 steden speurtocht!

Het Schaatsen met leden zie witte blaadje, facebook en website voor dit jaar  kon dit niet door ons georganiseerd worden wegens Corona. Hiervoor in de plaats hebben we in ons mooie dorp een heuse 11 Stedenspeurtocht georganiseerd! Je begint bij de Dio , los de puzzel op en loop zo naar het volgende adres! Deelname is wel op eigen risico. Vanaf 5 december t/m 20 december kun je deze speurtocht doen. De 3 leukste reacties die binnenkomen op onze facebookpagina worden beloond met een leuk prijsje.  Veel succes en veel plezier!

We hopen wel dat we het schaatsen met leden nu in februari kunnen organiseren!