Activiteiten 2020-2021

Voor het jeugdschaatsen kun je je kind al aanmelden via de pagina Jeugdschaatsen. Dit jaar is er ook op woensdagmiddag van 16.30 -17.30 uur les op de ijsbaan. Dit is ook voor ouders! opgeven via het formulier op het tabblad jeugdschaatsen. Op de woe.middag is er een trainer van de schaatsfederatie op de baan. Meld bij aanmelding of het voor zaterdag of woensdag is. Het verschil tussen de woensdag en zaterdag is dat je op woensdag met andere kinderen uit de regio schaatst. Op zaterdag krijg je les gegeven door de trainers van ijsclub Akersloot aan alleen Akerslootse basisschoolkinderen. Het jeugdschaatsen op zaterdagochtend is alleen voor de kids, niet voor ouders. Vragen; vraag het via het formulier op de pagina Jeugdschaatsen!

IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2020-2021 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 2 januari Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan. De aanmelding is geldig als de betaling van € 55 p.p. binnen is. Je krijgt z.s.m. een reactie van Tinie Woning.

Het jeugdschaatsseizoen in volle gang. Onderstaande foto's geven een kleine impressie van de laatste lessen waaronder een ouder-kind schaatsles!!

Het Schaatsen met leden zie witte blaadje, facebook en website voor datum: ...meestal november....Door de Corona maatregelen op de ijsbaan de Meent is het voor ons ondoenlijk om in deze periode het Schaatsen met Leden te organiseren. We hopen dat we het in februari kunnen organiseren!