IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2019-2020 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 28 december 2019. Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan. De aanmelding is geldig als de betaling van € 55 p.p. binnen is. Je krijgt z.s.m. een reactie van Tinie Woning.

De snertactie was een groot succes. Op de homepagina staat de uitslag van de verloting!

Het Schaatsen met leden was helaas niet druk bezocht maar oh zo gezellig! Als er geen natuurijs is gaan we in febr of mrt nog een keer schaatsen met de leden!

Seizoen 2019-2020